Εκπαιδευτείτε στο Χώρο σας

Εγκεκριμένα εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνουν εκπαίδευση στο χώρο σας από εγκεκριμένους εκπαιδευτές. Οι εκπαιδευτές μας είναι εγκεκριμένοι απο το Λ.Α.Ε.Κ. 0.45% του Ο.Α.Ε.Δ. και μπορείτε να λάβετε επιδότηση για τη εκπαίδευση των προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών.

Πλεονεκτήματα για εκπαίδευση στο χώρο σας

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πραγματοποιείται στο χώρο της κάθε εταιρείας. Τα μαθήματα κατάρτισης, πραγματοποιούνται στο χώρο κάθε εταιρείας ύστερα από δική της βούληση. Τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν είναι ότι κερδίζουν χρόνο, γιατί οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε κάποιο άλλο χώρο, οπότε και το κόστος της μετακίνησης μειώνεται.

Η εκπαίδευση είναι προσαρμοσμένη στο περιβάλλον αλλά και στις ανάγκες εργασίας σύμφωνα με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Το περιβάλλον είναι οικείο στους μαθητευόμενους και εκπαιδεύονται μαζί με τους εργαζόμενους συναδέλφους τους. Ο κάθε οργανισμός ρυθμίζει την μέρα, την ώρα και τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση. Τα εκπαιδευτικά κέντρα που παρέχουν την πιστοποιημένη εκπαίδευση των προγραμμάτων της EMP Medic First Aid είναι ευέλικτα όσο αφορά την μέρα και την ώρα διεξαγωγής των σεμιναρίων.

Εκπαιδευτείται τώρα με την EMP Medic First Aid

Για να εκπαιδευτείτε από τους εκπαιδευτές της EMP Medic First Aid, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στοιχεία επικοινωνίας πατώντας εδώ.

© EMP Medic First Aid (GR-CY) Ltd 2003-2014. Medic first Aid and the Medic First Aid Logo's are Registered Trademarks.
Terms and Condition | Contact Us